Radio Klea
LIVE

Radio Klea

Radio Klea transmeton qe nga viti 2002 ne valet 93.9Mhz, dhe eshte radio e pare private ne qytetin e Elbasanit.

Contacts

Address : Lagja.28 Nentori, Pall 422/6 Elbassan

Email : radioklea@gmail.com

Phone : 0692061747